9 Ağustos 2012 Perşembe

Madonna'dan Pussy Riot' Destek



Rus Punk Grubu Pussy Riot katedralde söylediği şarkıda bir Hıristiyan duasını komedi şeklinde yorumlayarak Meryem Ana'dan Rusya'yı Putin'den kurtarmasını istemişti.
Geçtiğimiz hafta davaları görülmeye başlanan Pussy Riot elemanları, kilise baskınından dolayı hiçbir pişmanlık duymadıklarını dile getirmiş, “Yaptığımız eylemden dolayı sadece inançlı Rusya halkından özür diliyoruz. Özrümüz kesinlikle Rusya Ortodoks Kilisesi hiyerarşisinde görev yapan din adamlarını kapsamıyor" açıklamasında bulunmuştu.

 Aykırı pop star Madonna da Olimpiiski Stadyumu'nda verdiği konserde; "Üç kız – Naria Alyohina, Nadejda Tolokonnikova ve Yekaterina Samutseviç, zannediyorum cesurca bir şeyler yapmış. Onların bunun bedelini ödediğini düşünüyorum. Onların özgür kalması için dua ediyorum." dedi.

Ünlü Şarkıcı konser turnesi sorasında efsane 'Like Virgin' şarkısını söylerken sahnede soyunduğunda arkasında  büyük bir 'NO FEAR' yazısıyla dans ediyordu. Bu kez ise grubun kafasından çıkarmadığı balaklavayla sahnede olan Madonna'nın sırtında Rus Punk grubunun adı 'PUSSY RIOT' Yazıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder