11 Ağustos 2012 Cumartesi

Radyo Eksen İftiharla Takdim Eder: ‘Eksen On Fair’


2007 ve 2008 yıllarında Helldorado, Kultur Shock, Devotchka ve The Gutter Twins konserlerini düzenleyen Radyo Eksen, ilk kez bir festival için kolları sıvadı. İstanbul, 15 Eylül 2012 Cumartesi günü Maçka Küçükçiftlik Park’ta yeni alternatif festivaline kavuşuyor. 

Eksen on Fair’de kimler sahne alıyor?

2010 NME en iyi yeni grup ödülünün sahibi, 2012 Londra Olimpiyatları Kapanış Seramonisi’nde efsane topluluk Blur’le beraber sahne alacak Bombay Bicycle Club, 40 yıllık kariyerlerinde 23 top 40 single’ı ve 17 top 40 albümü bulunan, Radyo Eksen’in ilk gününden beri playlist’inde ayrı bir yeri olan The Stranglers90’lı yılların en önemli indie rock gruplarından, 2011’de yeniden birleşmelerinin ardından Radyo Eksen’de en çok istek alan gruplardan Space.


DJ set’ler ayrı bir alem!

Radyo Eksen DJ'lerinin yanı sıra Belle & Sebastian Dj SetBabyshambles-Libertines ortaklığı olanLondon Guns ve daha fazlası tüm gün sürecek etkinlikte dinlenebilecek.

Eksen On Fair’de iyi müziğin yanısıra, bit pazarında dövmeci, giysici, kitapçı, plakçı da bulunuyor.   Garanti, Avea ve CNBC-e’nin desteğiyle, Nea’nın organizasyonuyla gerçekleşecek Eksen on Fair’in biletleri satışta!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder