7 Ağustos 2012 Salı

J Balvin'den Remiks Yarışması

Latin Urban müzik fenomeni olan J Balvin, Hip-Hop ile R&B'den oldukça etkilenmiş Kolombiyalı bir kayıt sanatçısı ve şarkı yazarıdır. Balvin, günümüzde Latin Amerika'nın en 'serbest stilli' sanatçılarından biri olarak düşünülmekte ve ülkesinde kendi müzik türünde 'altın statü'ye ulaşan ilk sanatçıdır. J Balvin ayrıca, Jowell y Randy, Hector El Father ve Ñejo y Dalmata gibi yerel isimlerle işbirlikleri yapmıştır. J Balvin şimdilerde tüm müzik yapımcılarını 'Yo Te Lo Dije' isimli yeni parçasının orijinal bir remiksini yapmaya davet ediyor. Remiks yarışmasının kazanan eseri HTV'de gösterilme şansını yakalayacak.

J Balvin Tarafından Seçilenler
Balvin'in sosyal medya kanallarında tanınmışlık şansı
1000 dolar (usd)


Oylamada Sizin Seçtikleriniz
En yüksek oyu alan kişinin çalışması J Balvin'in sosyal medya kanallarında tanıtılacak ve bu kişi ayrıca, 500 dolar (usd) kazanacak.

Katılım Tarihleri
Oylama: 14 Ağustos 2012, 10am PST- 20 Ağustos 2012, 10am PST
Kazanan(lar) Açıklanacak: 4 Eylül 2012

Kazanan eser HTV'de anons edilecek. Ek olarak, kazanan kişi şunları elde edecek:
Son Başvuru Tarihi: 13 Ağustos 2012

J Balvin Hakkında

J Balvin Latin Amerikan yerel hareketinin ünlü isimlerindendir. "Ella Me Cautivó" isimli parçası birbirini takip eden 30 hafta boyunca 1 numarada kalmıştır ve yeni parçası "En lo oscuro" ulusal düzeydeki popüler radyo listelerinde baş şıralardaki yerini korumuştur. Balvin'in parçaları, Kolombiya müzik tarzı ile süslenmekte ve endüstrideki en iyi ödülleri yakalamaktadır. Yerel müziğin yeni elçilerinden birine dönüşen Balvin, ilk ulusları kaydını 2012'de çıkarmaya hazırlanıyor.
Ayrıntılı bilgi için:
jbalvinelnegocio.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder