7 Ağustos 2012 Salı

Scorpions ile Yine Yeniden...


Rock dünyasının efsanevi isimlerinden SCORPIONS, sevenlerinin yoğun talebi üzerine ‘Comeblack’ ile Türkiye’ye geri dönüyor!   

46 yıllık müzik serüvenlerinin sonunda 2010 yılında dağılma kararı alan grup, hala sürmekte olan 3 yıllık FAREWELL dünya turnesine basladi ve  aynı yıl çıkan ‘Sting in the Tail’ albümlerinin başarısı ardından müzikseverlerle yeniden buluşmaya devam ediyor.
2010 Veda Turnesi boyunca sevenlerinin büyük desteğiyle karşılaşan grup üyeleri, bu yeni proje kapsamında bir kere daha stüdyoya girmekten mutluluk duyduklarını belirttiler. ‘Comeblack’ albümü, hem yıllardır gönülden destek gördükleri SCORPIONS hayranlarına hem de The Beatles ve The Rolling Stones gibi gruba müzik kariyerlerinde ilham veren efsanevi isimlere bir teşekkür niteliğinde...
Milyonlarca Rockseverin kalbinde taht kurmuş ‘Rock You Like A Hurricane’, ‘Wind Of Change’ ve ‘Still Loving You’ gibi ölümsüz parçalar, grubun kurucusu ve vokalisti Klaus Meine, grubun gitaristi Rudolf Schenker ve Jabs & co. yaratıcılığı ışığında günümüz teknolojisinin olanaklarıyla bu albüm için yeniden kaydedildi.
Efsane grup, Unilife Organizasyonu ile,  2010’da onbinleri ağırlayan konserlerinin ardından 2012’ye de damgasını vurmaya hazırlaniyor.
Unilife Organizasyonun bu turne kapsamında bir süprizi konser ayağına İzmir’i eklemesi oldu..İzmir’e son 3 senedir Cranberries,James Blunt gibi dünyaca ünlü isimlerin konserlerinin bir ayağı ekleyen Unilife ;İzmir’li müzikseverlerin çoşkusunu ve isteklerini karşılıksız bırakmayarak İzmir’i turne kapsamına aldı..
Efsanenin arkasından keşke konsere gitseydik diyenlere....17 Ekim’de İzmir Arena’da ve 19 Ekim’de İstanbul Küçükçiftlik Park’ta SCORPIONS ile bir kez daha unutulmaz melodileri eşliğinde muhteşem bir gece geçirecekler.
Yüzden 30’a varan İndirimli bilet satışları 1Ağustos’tan itibaren tüm biletix noktalarında kısa süre için..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder