6 Ağustos 2012 Pazartesi

Jethro Tull’ın Beyni Ian Anderson ve Arkadaşları 10 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta!

Tuborg Gold sponsorluğunda 10 Eylül’de İstanbul’a gelecek olan Küçükçiftlik Park’ta sahne alıp Thick As A Brick’i baştan sona çalacaklar. Yaklaşık iki saat sürecek olan konserin geri kalanında ise 2012’de çıkan Thick As A Brick Pt.2’den şarkılar ve unutulmaz Jethro Tull klasikleri seslendirilecek.

Thick As A Brick 1972’den Beri İlk Kez Canlı Çalınacak!
İngiltere’nin dünya müziğine en büyük armağanlarından biri olarak kabul edilen Jethro Tull’ın dünya müziğine en büyük armağanlarından biri de “Thick As A Brick” olarak kabul edilmektedir. 1972 yılında yayınladığı 44 dakikalık tek bir şarkıdan oluşan “Thick As A Brick” albümü dünya progressive rock tarihinin en önemli albümlerinden biri sayılırken, albüm çıktığı yıl birçok müzik dergisi tarafından yılın albümü olarak gösterilmiş ve ABD dahil birçok ülkede 1 numaraya kadar yükselmiştir.




Thick As A Brick şarkısının tamamı 1972 yılında konserlerde çalındı ve bir daha tamamen çalınmadı. 1972’den beri Jethro Tull konserlerinde içinde kısa bölümler çalınan Thick As A Brick 40 yıldan beri ilk kez canlı çalınacak! 
Jethro Tull’ın beyni Ian Anderson ve arkadaşları 10 Eylül’de İstanbul’a gelip Küçükçiftlik Park’ta sahne alıp Thick As A Brick’i baştan sona çalacaklar. Yaklaşık iki saat sürecek olan konserin geri kalanında ise 2012’de çıkan Thick As A Brick Pt.2’den şarkılar ve unutulmaz Jethro Tull klasikleri seslendirilecek. 
Bugüne dek Rainbow, God Is An Astronaut, Vinnie Moore, Marillion, Riverside, Paul Gilbert, Richie Kotzen, Uli Jon roth, Mike Stern, Marty Friedman, Tony Levin, Mr.Big, Marky Ramone gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MOOD Pro organizasyonuyla gerçekleşecek olan JETHRO TULL’S IAN ANDERSON “Thick As A Brick Live” 10 Eylül 2012, Pazartesi Tuborg Gold sponsorluğunda hayranlarıyla buluşacak.


TullTürk VIP – 225TL
Kapasitesi 100 kişi ile sınırlı yerden konseri en önden izleme fırsatı.
Jethro Tull Türkiye Fan Kulübü üyeleri için çıkarılan bu özel bileti sadece www.tullturk.comadresinden alabilirsiniz.
—————————–
Sahne Önü – 150TL 
Jethro Tull’s Ian Anderson İstanbul konseri için sınırlı sayıda Sahne Önü bileti olacaktır. Bu sınırlı sahne önü bileti sayesinde konseri Küçükçiftlik Park’ta sahne önünde sizin için ayrılan bölümden rahatlıkla izleyebilirsiniz. 
1 Ağustos 2012′den itibaren 170TL olacaktır. 
Konser günü kapıda sahne önü bileti 200TL’den satılacaktır.
Uyarı: Sahne Önü için ayrılan bölüm TullTürk VIP biletleri için ayrılan bölümün hemen arkasındadır.
—————————–
Genel Giriş – 75TL *
Jethro Tull’s Ian Anderson “Thick As A Brick” konserinin genel giriş bilet fiyatı şimdilik 75TL’dir. 1 Ağustos 2012′den itibaren 85TL olacaktır. 
Konser günü kapıda genel giriş bileti 100TL’den satılacaktır.
*Bu fiyat sadece Hammer Müzik (Kadıköy), Mephisto Kitabevi (Taksim) ve Troya Tur (Beşiktaş)’da geçerlidir.
—————————–
Öğrenci / Öğretmen – 50TL *
Jethro Tull’s Ian Anderson “Thick As A Brick” konserine öğrenci ve öğretmenler 50TL ödeyerek girebilir. Öğrenci/Öğretmen biletleri sadece aşağıdaki satış noktalarında satılmaktadır. Girişte biletinizi ile öğrenci veya öğretmen kimliğinizi göstermeniz gerekmektedir.
*Bu fiyat sadece Hammer Müzik (Kadıköy), Mephisto Kitabevi (Taksim) ve Troya Tur (Beşiktaş)’da geçerlidir.
Not: Konserde oturma düzeni yoktur, bütün biletler ayakta izleme düzeninde satılacaktır.

Organizasyon: www.mood-pro.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder