6 Ağustos 2012 Pazartesi

Moonspell Yeniden İstanbul’da!


 Bu yıl 20. yılını kutlayan MOONSPELL ilk büyük çıkışını 1996 yılında Irelligious isimli 2. albümleri ile yaptı. Bugüne dek Sin/Pecado, Antidote, Darkness & Hope, Memorial, gibi başarılı albümlere imza atan MOONSPELL 9. albümlerini Alpha Noir / Omega White adıyla bu yıl yayınladı. Bugüne dek Türkiye’de 3 konser veren MOONSPELL, 1999’da Andromeda’da, 2004’te de Venue Maslak’ta kapalı gişe konserler verdi. En son 2007 yılında Summer Rocks festivalinde sahne alan MOONSPELL binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı.


5 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’a gelecek olan MOONSPELL İstanbul’un yeni konser mekanı 2012 Venue’de shane alacak.

MOONSPELL konserinin Türkiye’den de bir konuğu var: MORIBUND OBLIVION
1999 yılında kurulan Moribund Oblivion, bugüne dek Khanjar, Machine Brain, Time To Face ve K.I.N. albümlerini yayınlayan grup bugüne dek yurtdışında en çok konser veren Türk grubu oldu. Almanya’dan Ukrayna’ya bir çok ülkede konserler veren Moribund Oblivion 2012 yılında yeni albümünü Manevi adıyla yayınlayacak. 30 Eylül gecesi 2012 Venue’de sahne alacak olan Moribund Oblivion bu konserde yeni albümü Manevi’yi tanıtacak.
Bugüne dek Rainbow, God Is An Astronaut, Vinnie Moore, Marillion, Riverside, Paul Gilbert, Richie Kotzen, Uli Jon roth, Mike Stern, Marty Friedman, Tony Levin, Mr.Big, Marky Ramone gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MOOD Pro organizasyonu ile gerçekleşecek olan MOONSPELL konserinin 2 ayrı sınıfta bileti olacak:



*Sahne Önü – 100TL (1 Ağustos’a kadar CD Hediyeli)MOONSPELL İstanbul konseri için 100 adet Sahne Önü bileti olacaktır. Sahne önü bileti sayesinde konseri Venue 2012′de sahne önünde sizin için ayrılan bölümden rahatlıkla izleyebilirsiniz.
1 Ağustos’a kadar satılan Sahne önü biletlerine MOONSPELL “Alpha Noir” albümü hediye edilecektir.
http://moonspell_istanbul_2012.eventbrite.com/
*Genel Giriş – 50TL (1 Ağustos’a kadar)
MOONSPELL İstanbul konserinin genel giriş bilet fiyatı şimdilik 50TL’dir. 1 Ağustos 2012′den itibaren 60TL olacaktır.
Konser günü kapıda genel giriş bileti 70TL’den satılacaktır.
Not: Konserde oturma düzeni yoktur, bütün biletler ayakta izleme düzeninde satılacaktır.
MOONSPELL İstanbul konserinin ön satış biletleri şimdilik sadece EVENTBRITEüzerinden satılacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder