14 Ağustos 2012 Salı

Parti Fenomeni Lmfao’nun Çılgın İsmi REDFOO & PARTY ROCK CREW İstanbul'da

6 Ekim 2012’de Istanbul Küçükçiftlik Park’ta, sürprizlerle dolu, bir an yerinizde duramayacağınız ve gözlerinizi sahneden alamayacağınız, 2012 yazının son ve en büyük partisinde şimdiden yerinizi ayırtın! Yüzmilyonlar tarafından tıklama rekorları kıran “I’m sexy & I know it” ,“Shots” , “Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking” ve daha bir çok parçalarını nefes kesen showlarla canlı dinlemeye hazır olun!

Amerika’lı elektro pop grubu, 2006 yılından bu yana, tüm dünyada yepyeni bir parti teması başlattı. Yaptıkları müzik, bu parti temasını vurguluyor ve genellikle kendi tarzlarını “party rock” olarak ifade ediyorlar.
Performansları ile fark yaratan çılgın ekip, aynı zamanda renkli dans videoları ile shuffling dansının da akımını başlattı. Bugüne kadar yaptıkları için ise “Bunlar daha başlangıç, biz müzik tasarımcılarıyız.” diyen sanatçı, daha hareketli ve daha renkli partilerin müjdelerini tüm müzikseverlere duyurdu.

Tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği ödül törenlerindeki eşsiz performansları ile, hafızalara kazındılar. Durdurulamaz enerjilerine milyonlarin sevgilisi olan diğer dünya starları da dahil oldu. David Guetta ile unutulmayan parti showlarının ardından,Amerikan Müzik Ödülleri’nde Justin Bieber ile olan performansları uzun süre konuşulurken, 2012 Superbowl’da Redfoo’nun Madonna’yı omuzlarında taşıyıp dans ettiği görüntüler ise müzik tarihinde hafızalardan silinmeyecek showlar arasına yerleşti.

Organizasyon:www.unilifeturkey.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder